Investind în România 2016

Anul 2016, aduce de asemenea schimbări în zonele  impozitelor, taxelor şi contribuţiilor sociale în ţările CEE/SEE. Aceste brosuri se referă la modificări esenţiale  care au intrat  în vigoare începând de la 1 Ianuarie 2016.

TPA Horwath oferă o prezentare generală a sistemului fiscal curent din Albania, Austria, Bulgaria, Croaţia (partener de afaceri),Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia poate fi comandată acum în mod gratuit aici.

tax system CEE, taxes europe, taxes CEE, tax changes CEE

TPA Horwath România – leader pe piata serviciilor de contabilitate

Si in acest an TPA Horwath România a câștigat prestigiosul "Premiu Special" pentru servicii de contabilitate. "Premiul Special pentru anul 2015" (categoria companii mari) a fost acordat de către CECCAR, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România si confirma faptul ca suntem o companie care oferă servicii de contabilitate la standarde profesionale ridicate in România.

TPA Horwath România leader pe piata serviciilor de contabilitate

Citește mai mult

TPA Horwath este una dintre companiile de top de consultanţă fiscală, contabilitate şi audit în Austria şi Europa Centrala şi de Sud Est.

TPA Horwath Group are în prezent 12 birouri in 4 provincii din Austria si încă 14 birouri în regiunile importante ale CEE/SEE în Albania, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. Cu sediul în Bucuresti, acoperim toate regiunile României. TPA Horwath Romania are în prezent 6 parteneri şi peste 80 angajati.

Reţeaua regională TPA Horwath în CEE/SEE permite să servim clienţii în funcţie de expansiunea afacerilor lor şi de interesele lor regionale şi globale. Avem mai mult de 1,000 angajaţi specializaţi în 11 ţări și suntem astfel una din companiile de top din regiune în domeniile noastre. Află mai multe despre TPA Horwath Group.

Evenimente

Oct
4

Expo Real 2016 - Munich

Messe München, 81829 Munich

Toate evenimentele